Пресяваме брашното. Разтваряме маята в прясното мляко, добавяме солта, 3 с.л. захар, яйцата, 3 с.л. олио. Постепенно започваме да добавяме брашно и замесваме средно меко тесто. Оставяме го да втаса за 20-30 мин.
Премесваме го отново и го разточваме с дебелина с дебелина 0.5 см. Изрязваме окръжности с помощта на чаша, редим върху хартия и оставяме да втасат за 20 мин. Печем за 20-25 мин на 180 градуса до зачервяване.
Сваряваме сироп от водата и останалата захар, добавяме и есенцията и варим за 10 мин. Сиропираме изпечените, охладени кръгчета с охладения сироп. Оставяме ги да престоят минимум 6 часа.
Разбиваме сметаната и шприцоваме върху едно кръгче, отгоре захлюпваме с друго и пак украсяваме със сметана. Можете да украсите и с разтопен течен шоколад.