Загрейте фурната на 220 С. Нарежете лука и морковите на ситно, овкусете ги със сол и пипер и ги поставете върху фолио, леко намазнено със зехтин. Запечете ги до позлатяване, около 20-25 минути.
През това време, пригответе кускуса по указания на опаковката, като към края на готвенето добавите към него стафидите. Когато е готово, отцедете и изплакнете под течаща вода.
Пригответе дресинга, като в малка купа разбъркате киселото мляко с 2 с.л. зехтин, соса Хариса, оцета, малко сол и 2-3 с.л. вода. Разбъркайте хубаво.
Поставете цикорията в голяма купа, добавете запечените моркови и лук, леко разбъркайте.
Добавете кускуса, дресинга, предварително запеченото по ваше желание телешко месо, нарязано на кубчета, и сервирайте.
Салатата може да бъде поднесена в добре изчистени камби, както се вижда на снимката.