Портокалите обелете с нож, за да се махне максимално от ципата им. Нарежете ги на парченца.
Овкусете пилешкото със сол, пипер и кориандър. Загрейте 1 с.л. зехтин и в него запържете пилешкото от двете страни. После извадете в чиния и нарежете на жулиени.
Шамфъстъкът обелете и запечете в сух тиган (около 7 минути).
За дресинга - смесете останалия зехтин, оцета, сол и пипер. Разбъркайте.
В купа накъсайте марулята. Прибавете наситнения зелен лук и натрошеното сирене. Добавете портокалите, запечените фъстъци, магданоза и залейте с дресинга. Разбъркайте всичко.
* Пилешкото можете да добавите вътре и да разбъркате с останалите продукти или да подредите върху салатата.