Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско печено с ябълки и кестени

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:унгарска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.8
(базиран на 11 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Олиото се сипва в йенска тенджера. Месото се запържва от всички страни и се изважда
  • 2 В същата мазнина се запържва нарязания наситно лук и се прибавят месото, виното, 50 милилитра вода, бульона и розмарина. Поръсва се със сол и черен пипер на вкус
  • 3 Тенджерата се захлупва и се слага във фурната за 30 минути, предварително загрята до 210 градуса
  • 4 Кестените се поставят да врят 5 минути във вода. Обелват се докато са още топли
  • 5 Ябълките се нарязват на резени и се поливат с лимоновия сок
  • 6 Маслото се разтопява и се пускат ябълките да престоят в него
  • 7 Малко преди месото да е готово, се прибавят кестените и се пече още 35 минути. Добавят се ябълките и ястието се оставя във фурната още 5 минути. Сервира се топло.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...