1
Олиото се сипва в йенска тенджера. Месото се запържва от всички страни и се изважда
2
В същата мазнина се запържва нарязания наситно лук и се прибавят месото, виното, 50 милилитра вода, бульона и розмарина. Поръсва се със сол и черен пипер на вкус
3
Тенджерата се захлупва и се слага във фурната за 30 минути, предварително загрята до 210 градуса
4
Кестените се поставят да врят 5 минути във вода. Обелват се докато са още топли
5
Ябълките се нарязват на резени и се поливат с лимоновия сок
6
Маслото се разтопява и се пускат ябълките да престоят в него
7
Малко преди месото да е готово, се прибавят кестените и се пече още 35 минути. Добавят се ябълките и ястието се оставя във фурната още 5 минути.
Сервира се топло.