Оформете свинското филе като голяма пържола. Овкусете я с подправките.
Сложете я върху алуминиево фолио. Отгоре я поръсете с царевицата, нарязаните моркови (предварително сварени) и краставички.
Отгоре покрийте с пилешкото филе (също като голяма пържола оформено).
Върху него застелете кашкаваления блат (разбитите яйца се смесват с майонезата, сол и пипер, разбърква се добре и се изпича в тава, застлана с хартия за печене, около 15-20 минути, извадете и охладете).
Върху блата наредете кренвиршите по дължина.
С помощта на фолиото завийте на руло. Намажете го с олио и го сложете в тавата за печене.
Сипете 2 ч.ч. вода и покрийте с фолио. Печете на 200 градуса. Малко преди да го извадите от фурната, махнете фолиото да се запече.
Сервирайте нарязано на филийки с гарнитура по избор.