Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско с камамбер

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:френска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.6
(базиран на 5 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Свинското контрафиле се нарязва на резени с дебелина около 2 см, след това се начуква, докато стане около 1 см дебело

  • 2

    Поръсва се с прясно смлян черен пипер

  • 3

    Месото се изпържва в тиган със загрята мазнина

  • 4

    В същия тиган се налива виното, течната сметана, сиренето и накрая дижонската горчица

  • 5

    Месото се връща в тигана със соса и се оставя за около 2-3 минути

  • 6

    Ястието се подправя със сол и прясна мащерка или риган.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...