Омесва се тесто от брашното, маята, млякото, захарта, маслото и солта. Покрива се и се оставя да почине 15 минути.
От готовото тесто се отделя малка част, другата се разточва на кора и се слага в намазнена кръгла тава.
Слага се от сладкото в кръг - един пръст преди края на тестото, като се намазва само там. Вижте снимките в галерията.
Средата на тестото се реже на кръст после успоредно на него,като не се стига до края. Получават се триъгълници, които се загъват към края на тестото, средата на тавата така остава празна. Там се слага другата част от тестото, разстлана на кора.
Отгоре се маже със сладко и се слагат резенчета от плодовете.
С разбития жълтък се мажат триъгълниците, които бяха загънати. На местата в края на тестото, на които се вижда сладкото, също се слага от плодовете, ръси се с малко кристална захар и канела и се пече 40 минути на 180 С до златисто.
Като се поохлади, се поръсва с пудра захар.