В 200 мл. прясно мляко разтваряме двата пудинга с 6 с.л. захар.
Добавяме към 600 мл., вече завряло прясно мляко, при непрекъснато баркане, след сваляне от огъня добавяме маслото, бъркаме до пълното му разтапяне и оставяме настрани да изстине, за да го използваме по-късно.
Разделяме белтъците от жълтъците. Жълтъците разбиваме с 250 гр.захар, олиото, брашното, предварително объркано с бакпулвера и какаото и ванилията.
Прибавяме 100 мл. прясно мляко.
Изсипваме тестото върху хартия за печене и разпределяме на купчинки, от вече изстиналия крем върху тестото с помощта на супена лъжица.
Печем в загрята фурна на200 С, след като се надигне сладкишът, се намалява до 170 С.