Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Солена кростата

Солена кростата
Източник: Люба Грънчарова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Пълнеж - загрейте олиото и запържете зеленчуците до златисто. Прецедете и изплакнете сварения боб и добавете към зеленчуците заедно с подправките и малко сол на вкус.

  • 2

    Замесете тесто от брашно, масло, жълтък, 1 с.л. студена вода и щипка сол. Разточете дебела кора. Сипете охладения пълнеж. Загънете краищата и печете 30-35 мин.

  • 3

    Сервирайте кростатата поръсена с настъргано сирене.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Картофки, ама по-така ;)
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!