Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Сос "Сюпрем"

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:френска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.8
(базиран на 4 отзива)
време
0 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 В подходящ съд нагорещете маслото и изпържете в него брашното до златисто
  • 2 Налейте бульона, в който сте варили птиче месо и бъркайте непрекъснато с дървена лъжица
  • 3 Прибавете жълтъците, сметаната, сока от лимона и сол на вкус
  • 4 Дръжте съда на огъня, докато сосът кипне, след което го свалете от печката.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Модерната култура е задвижвана от кафе и бензин. Често първото има вкус на второто." Едуард Аби, американски есеист  
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!