Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Спаначен киш с готова кора

Спаначен киш с готова кора
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Маслото се разтопява в тиган. В него се добавят наситнените лук и чесън и се оставят около 7 минути, докато омекнат. 

  • 2

    После се добавя спанака - ако е замразен, се отцежда предварително. 

  • 3

    Добавят се гъбите, също отцедени, изварата и половината настърган кашкавал. Овкусява се със сол и пипер. 

  • 4

    В купа се разбъркват яйцата заедно с млякото, сол и пипер. 

  • 5

    Готовата кора за пай се слага в подходяща тавичка, отгоре се излива спаначената смес и се залива с яйчената смес. Пече се 15-20 минути в загрята фурна, после се наръсва с останалия кашкавал и се пече още 30-35 минути. Преди сервиране се оставя да се охлади 10-тина минути. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Модерната култура е задвижвана от кафе и бензин. Често първото има вкус на второто." Едуард Аби, американски есеист  
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Картофки, ама по-така ;)
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...