Застелете голяма правоъгълна тава с хартия за печене. Настържете пармезана и го разпределете върху хартията.
В купа разбийте яйцата с миксер. Към тях добавете нарязания на ситно спанак и настъргания кашкавал. Овкусете със сол и пипер, разбъркайте и изсипете върху хартията с пармезан. Печете 10-тина минути на 200 С.
После оставете да се охлади напълно. Покрийте блата с голямо парче кухненско фолио и го обърнете, така че хартията за печене да се пада от горната страна. Внимателно я отстранете, така че блатът да остане само върху прозрачното фолио.
Намажете го добре с крема сирене (може да използвате крема сирене с подправки). Отгоре подредете парчетата сьомга и навийте на руло, като си помагате с фолиото.
Приберете в хладилник за поне 6 часа (заедно с фолиото).