Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Станимашки сарми

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3.3
(базиран на 4 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 С ръка омесете каймата с ориза и черен пипер на вкус
  • 2 Вземете от зелевото листо парче, не по-голямо от 7 на 7 сантиметра
  • 3 Сложете от сместа по 1 чаена лъжичка в зелевото листо и увийте
  • 4 После подредете в тенджера
  • 5 Остатъка от зелето нарежете на ситно и поставете върху зелевите сарми
  • 6 Поръсете с олиото
  • 7 Залейте сармите с гореща вода, да се покрият
  • 8 След като заврат, оставете ги на тих огън около 2 часа.
продукти
1000 гр.кайма
200 гр.ориз
60 млолио
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Картофки, ама по-така ;)
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...