Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Суфле от кашкавал

Суфле от кашкавал
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте фурната на 160 С.

  • 2

    Стопете маслото в тиган, добавете брашно поетапно, добавете млякото и разбийте. Поръсете със сол и пипер. Махнете от котлона.  

  • 3

    След това добавете настъргания кашкавал (или сирене с подобна текстура), но трябва да е твърд кашкавал. Разбъркайте и добавете разбитите жълтъци. Отново разбъркайте. 

  • 4

    Белтъците разбийте отделно, добавете към основната смес и разбъркайте с вилица.  

  • 5

    Сложете в обща, голяма форма или разпределете в малки форми за суфле.  

  • 6

    Печете за 45 минути, или до златисто. Извадете и сервирайте веднага. Не се опитвайте да извадите суфлето, сервирайте с купичката. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Модерната култура е задвижвана от кафе и бензин. Често първото има вкус на второто." Едуард Аби, американски есеист  
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...