Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Те наистина отслабнаха много!

по статията работи: | 13 юли 2015 Прочитания: 1534
Как звездите се справиха с килограмите
Те наистина отслабнаха много!
Източник: Facebook

И известните личности са хора, с обикновени проблеми, като всеки от нас. Много от тях се борят с излишните килограми с години.

 

Е, това че разполагат с възможност за ползване на лични инструктори и диетолози, които да се грижат и да помислят за всичко вместо тях, прави задачата им една идея по-лека, но все пак на техния гръб остава същинското отслабване, нали така.

 

Затова от време на време поглеждаме към техните режими и начините, по които те успяват да се преборят с излишните килограми, за да се амбицираме и да направим каквото трябва, за да изглеждаме и да се чувстваме по-добре.

 

Ето някои от най-успешните отслабвания на звездите.

 

Кели Озбърн, дъщеря на легендарния Ози Озбърн, се доверила на диетата, която се основава на консумацията на гъби. Най-значителното предимство на гъбите, е именно способността им да се борят със затлъстяването, без да оказват такъв ефект върху бюста. Звучи супер, нали? За да усетите ефекта на диетата, нужно е единствено да включите едно гъбено ястие в дневното си меню. Другото, което Кели прави, е да се храни със току-що приготвени храни, а полуфабрикатите изключила от менюто си.

 

Миси Елиът – хип-хоп изпълнителна и продуцент на музика, била мотивирана да свали килограми, тъй като нейният лекар й казал, че ако не го направи, може да получи инфаркт. Което си е значителна причина да се вземе човек в ръце. Миси заложила на храненето по няколко пъти на ден с по-малки порции, което да забърза метаболизма й. Отказала се от вредните храни и включила повече зеленчуци. Това звучи като нещо много ефикасно и определено е добър избор. Елиът започнала и да спортува – танци, редувани с фитнес. Добра комбинация определено.

 

Дженифър Хъдсън, певица, която отслабна с цели 27 килограма. Поздравления за което. Изключила всичко пържено и наблегнала на фибри, плодове и протеини. Но сега идва и трудната част – всеки ден тичане по един час и след това тренировка във фитнеса. Е, тук изплезихме езици.

 

31848

facebook:Дженифър Хъдсън (отляво)

 

31846

 facebook: дженифър хъдсън

 

Същото направила и красавицата Тайра Банкс. Нейният резултат е -14 кг за 5 месеца.

 

Фърги – женската част от групата Блек Айд Пийс, свалила 9 кг като преминала на режим от 1200 калории на ден. И една малка тайна – овкусявала салатите с 2 с.л. ябълков оцет. За да запази резултата не приемала повече то 1600 калории на ден.

 

31847

 facebook:Фърги 

 

Джанет Джексън успяла да свали забележителните 36 килограма с 3 основни ястия, 2 междинни и хранителен план с калории от 1300 до 1600. Естествено всичко е комбинирано със здрави тренировки.

 

И на финала прекрасната Бионсе. Наложило й се да свали 9 кг за 2 седмици за ролята във филма Dreamgirls. Тя спазвала една по-строга диета, която обаче не може да се поддържа дълго време – никакви твърди и тежки храни и много вода (от 6 до 12 чаши дневно). Във водата се слага кленов сироп, лимонов сок и лют пипер. Но това е диета, която дава бързи, но временни резултати.


31849

facebook: Бионсе

Рейтинг: 4 / 5 , 316 гласa
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Картофки, ама по-така ;)
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...