Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Топки по пиемонтски

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:италианска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3.3
(базиран на 9 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Измийте картофите, изчистете ги и ги сварете
  • 2 След това ги минете през преса
  • 3 Добавете жълтъците, брашното, сол и черен пипер на вкус, индийското орехче и разбъркайте
  • 4 С мокри ръце оформете неголеми топки и за 5 минути ги пуснете в кипяща подсолена вода
  • 5 Пасираите доматите, стоплете получения сос и го изсипете в намазнена тавичка
  • 6 Сложете в нея топките и поръсете със ситно нарязания босилек и насъргания кашкавал
  • 7 Запечете ги за 10 минути във фурната при температура 220 градуса.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Зелник, ама най-лесният на света!
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...