Пакетът с бисквити се начупва и се смесва с разтопеното краве масло. Получения блат се разтила във форма за печене с отделящи се дъно и стени (за да може после да извадим тортата).
Загряваме сметаната и млякото заедно на котлона. Сваляме от котлона и разделяме сместа на 3 равни количества.
В отделен съд разтопяваме черния шоколад на водна баня и след като е готов го прибавяме към едната млечно-сметанова смес. Разтваряме си желатина и го прибавяме вече към получилата се шоколадова смес.
Тази смес изсипваме върху бисквитения блат и оставяме да се стяга в хладилник.
След като се е стегнала първата шоколадова смес повтаряме същата процедура и с млечния шоколад и най-накрая и с белия.
След окончателното стягане на тортата я изваждаме от формата и я местим в красив поднос. Украсата е по желание (може да се карамелизира захар и с нея да се направят различни фигури).