В средна купа смесете 3 чаши брашно, чесън на прах, 1 ч.л. черен пипер, червен пипер.
В друга купа сложете останалото брашно, сол, 1 ч.л. черен пипер, жълтъците и бирата. Може да добавите още бира, ако сместа се плучи гъста.
Загрейте олиото на 175 С. Намокрете всяко парче пиле с вода, след това оваляйте със сухите съставки. Изтърсете излишното количество и след това оваляйте в мократа панировка. Накрая сложете пилето още един път в сухата панировка.
Внимателно сложете пилето в горещото олио. Пържете 15-18 минути, или до получаване на кафява коричка. По-малките парчета, ако има такива, ще са готови за по-кратко време.
Извадете и сложете на хартия, за да се отцеди излишната мазнина.