Пресяваме брашното. Загасяме содата в киселото мляко. С миксер разбиваме яйцата, половината захар, киселото мляко, олиото и ванилията.
От тези продукти омесваме тесто. Разделяме го на 4 и го разточваме на тънко. Нарязваме го на лентички с около 1 сантиметър ширина. С помощта на алуминиеви фунийки, навиваме тестото на фунийки, като гледаме отдолу да са затворени добре.
Изпичаме ги в силно сгорещена фурна. Оставяме ги да изстинат и изваждаме алуминиевите фунийки. От млякото, останалата захар и нишестето приготвяме крем според, указанието на производителя.
Може да се приготвят и няколко вида крем. Пълним фунийките и ги нареждаме изправени в дълбок съд, докато стегне кремът. Поръсваме ги с пудра захар и ги оставяме да поемат крема едно денонощие.