Продуктите за тестото се разбиват последователно. Оставя се за малко, докато се приготвя крема.
Приготвяме крема като жълтъците от 3 яйца разбиваме със 1 ч.ч захар, добавяме малко топла водичка и прибавяме 6 суп. лъж. брашно - получава се гъста кашичка.
Разбъркваме внимателно с прясното мляко, добавяме маслото и 1 ванилия и бъркаме, докато се сгъсти малко.
Преди да пълним фунийките с крема, го оставяме да изстине, за да се сгъсти.
През това време разточваме кора от тестото, от която ще оформим фунийките.
От фолио оформяме фунийки, кората я режем на лентички около 2 см широки и оформяме фунийките, като овиваме лентички около фолиото. Печем на 180 С. След като са готови махаме фолиото.
По желание се намазват с жълтък за блясък. Вече напълнените фунийки ръсим с пудра захар или топим в орехи по желание.
Да ви е сладко : )