Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Хайвер от патладжани

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.8
(базиран на 5 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Измийте патладжаните, подсушете ги и ги набодете на няколко места
  • 2 Сложете ги във фурната да се пекат около 40 минути
  • 3 Извадете ги и ги оставете да изстинат, след което ги обелете
  • 4 С миксер ги направете на пюре и поръсете със сол и черен пипер на вкус
  • 5 Прибавете олиото, лимоновия сок и намачкания чесън
  • 6 Разбъркайте сместа и я сервирайте студена с препечен хляб и домати, лук и маслини С този хайвер можете да напълните малки доматчета или да ги сервирате като гарнитура към риба.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...