В купа се разтваря маята със захарта и водата, прибавя се 1/2 от царевичното брашно и 50гр от бялото. Омесва се рядко тесто и се покрива с прозрачно фолио.
Оставя се на топло за 30 минути. Закваската трябва да втаса и да образува балончета на повърхността.
Добавят се зехтина и млякото. Сместа се разбърква добре.
Останалото бяло и царевично брашно се смесват. Добавят се постепенно към рядката смес, заедно със солта.
Замесва се тесто и се меси в продължение на 10 минути върху набрашнена повърхност. Когато стане гладко и еластично се поставя в намаслена с олио купа, покрива се с фолио и се оставя да втаса 1,5-2 часа, докато удвои обема си.
Втасалото тесто се разделя на 2 топки, поставя се в тава покрита с хартия за печене и поръсена с царевично брашно. Притискат се леко и отгоре също се поръсват с царевично брашно. Оставят се да втасат още 1 час.
Фурната се нагрява на 230 C, пекат се 10 минути така, след което се намалява на 190 C и се пекат още 20 минути.