Сложете в купа брашното, захарта, бакпулвера, чесъна на прах и 1/4 ч.л. сол. Разбъркайте добре. Добавете 120 г масло, нарязано на кубчета. Размачкайте с вилица. После добавете и студеното прясно мляко и разбъркайте до получаване на тесто. Сложете в хладилник за 10 минути.
През това време нарежете моцарелата на 18 парченца. Извадете тестото и го сложете върху набрашнена повърхност. Разточете внимателно на тънък блат. Разрежете на 18 правоъгълника.
Сложете във всеки по едно парче моцарела и увийте на топче. Подредете топчетата в тава, застлана с хартия за печене. Печете в загрята на 200 С фурна 15-18 минути.
През това време разтопете останалото масло. Добавете към него наситнения магданоз, сол и пресована скилидка чесън. Разбъркайте добре.
Когато извадите бомбичките, намажете ги с тази смес с помощта на четка.