Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Шаран с кисело мляко

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Празник:Никулден
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 2.3
(базиран на 4 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Шаранът се изчиства и разрязва на две
  • 2 Половинките се слагат с вътрешната част нагоре и се посоляват
  • 3 Пекат се до побеляване в намаслена тавичка в предварително загрята до 180 градуса фурна
  • 4 Заливат се със смес от киселото мляко, яйцата, олиото и подправките
  • 5 Ястието се допича до получавнето на розово-кафява коричка
  • 6 Върху изпечената риба се нанася тънък слой счукан чесън с няколко капки оцет Поднася се веднага.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Малки кашкавалени соленки :)
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...