Смесваме 80 гр. захар и 80 гр. меко краве масло. Разбиваме с миксер, докато се получи крем. Прибавяме яйцата, разбиваме за кратко на бавни обороти.
Добавяме предварително пресятите брашно и нишесте. Поръсваме с бакпулвера, размесваме, прибавяме и настърганата портокалова кора.
Размесваме с помощта на силиконова шпатула.
След като се получи еднородна смес, прехвърляме в малка тавичка за печене, застлана с хартия за печене. Отгоре нареждаме нарязаните на полумесеци ябълки. Поставяме в средата на фурната, запичаме за около 20 мин. на 180 градуса.
Приготвяме коричката, като разтопяваме на много слаб огън 30 гр. краве масло, заедно с 30 гр. захарта и млякото. Намаляваме силата на огъня на най-ниска степен, прибавяме конфлейкса, натрошаваме го леко, разбъркваме.
След като се е пекъл 20 минути, поръсваме сладкиша със стафиди, отгоре разпределяме сместа за коричката. Връщаме във фурната, дозапичаме за още 15 мин. на същата температура. Последните 5 минути го поръсих с 1 с.л кафява захар.