Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Яхния от праз и наденица

Яхния от праз и наденица
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Измийте и почистете праза, срежете стръковете по дължина, а после - на парчета, дебели 1 см.

  • 2

    Почистете морковите и ги нарежете на кръгчета. Обелете и нарежете на дребно целината, картофите и лука. Нарежете бекона на куббчета.

  • 3

    Сгорещете олиото, запържете бекона, добавете зеленчуците, освен праза, и ги бъркайте от време на време. Добавете бульона и надениците. Като зарви, овкусете със сол и пипер.

  • 4

    Като заври отново, варете 15-20 минути на тих огън. Доовкусете и преди сервиране, поръсете с магданоз.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Картофки, ама по-така ;)
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...