Една по-различна рецепта, която да сложим на Моята великденската трапеза :)
Блат: Натрошаваме пълнозърнестите крекери. Смесваме със зехтина и маслото. Всичко може да стане с помощта на блендер. Когато сместа започне да се събира, я изваждаме и разпределяме в избрания от нас съд. Притискаме плътно към стените на съда. Оставяме да стяга в хладилник.
Крем: Разбиваме тофуто (кашуто) с наситнените домати и останалите съставки. Подправяме на вкус.
Тофуто има нужда от повече подправки. Ако използвате предварително накиснато кашу, го смелете в чопър или робот до получаване на крем и прибавете всички изброени съставки. Изсипете сместа върху кората и оставете да стяга в хладилник поне 3-4 часа.
Поръска: Наситнете слънчогледа, орехите и магданоза. Смесете ги и поръсете готовия„чийзкейк“.