Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Касапски гювеч

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.3
(базиран на 12 отзива)
време
50 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 В пръстен гювеч (съд от йенско стъкло) сложете нарязани на малки парченца дреболии
  • 2 Отделно намачкайте с малко сол лукa - стария и пресния
  • 3 Сипете го върху дреболиите, отгоре наредете кубчета моркови и настърганите на ренде домати
  • 4 Добавете нарязаната чушка, магданозa, джодженa, девесилa и целината
  • 5 Посолете, поръсете с червен и черен пипер
  • 6 Залейте с мазнината и топла вода, колокото да покрие продуктите
  • 7 Печете в умерена фурна.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Плачът е за обикновените жени. Красивите жени просто отиват на шопинг." Оскар Уайлд
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...