Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Кори за лазаня (без варене)

Кори за лазаня (без варене)
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:италианска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 4 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Продуктите се смесват и се добавя хладка вода до получаването на средно меко тесто

  • 2

    Покрива се с кърпа и се оставя да престои 20 мин

  • 3

    След това се разточва на лист с дебелина 2-3 мм, изрязват се кори с формата на тавата и леко се изсушават в слабозагрята фурна или на слънце

продукти
2 бр.яйца
10 млолио
1/8 с.л.оцет
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Плачът е за обикновените жени. Красивите жени просто отиват на шопинг." Оскар Уайлд
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D