Разгънете листа тесто в тава, покрита с хартия за печене, и го намажете с вода. Покрийте го с още един лист хартия и сложете още една (същата по размер) тава отгоре. Това ще попречи да се надигне тестото.
Печете за 5-6 минути на 200 С.
Извадете, отделете горната хартия и обърнете с шпатула/и тестото. Поръсете със захар, отново сложете хартията и печете за още 10 минути.
Извадете и оставете да се охлади. След това отрежете с нож за пица дебели ленти (около 10 см дебели). След това нарежете всяка лента на правоъгълници. *Големината им не е чак толкова важна.
Пригответе крема според указанията на опаковката (може да се наложи да добавите мляко).
Започнете да мажете тестото с крем, слепвайте по 3 реда тесто - тесто/крем/тесто/крем/тесто.
Пригответе глезурата: смесете захарта с малко вода (2с.л.) Да стане паста.
След това смесете и какаото с малко вода, също на паста.
Изсипете бялата смес и размажете равномерно. С кафявата направете черти по късата част на десерта. След това с клечка за зъби направете напречни шарки.