За тестото: смесете яйцата, млякото, брашното, солта, содата с малко оцет. Направете тесто.
Запържете каймата с лука. Сварете ориза във вода. Нарежете гъбите на тънки слайсове. Настържете сиренето. Ако използвате замразен фасул, го сложете да се размрази в микровълновата.
Вече можете да започнете да сглобявате тортата.
Сложете хартия за печене в кръгла форма с махащи се стени. След това започнете да редите слоевете в тази последователност: гъби, сирене, ориз, кайма, фасул.
Отгоре залейте с тестото и сложете да се пече на 170 С за около 40 минути.
След като се изпече, извадете и оставете за 20-тина минути да престои. Освободете от формата и сервирайте на плато, като обърнете тортата. Гъбите трябва да дойдат от горната страна.