Включете фурната на 220 С.
Разстелете поотпуснатият се лист бутер тесто и го нарежете на 12 правоъгълни парчета (4:3). Надупчете всяко парче с вилица на две-три места. Прехвърлете парчетата в застлана с хартия за печене тава и ги сложете в загрятата фурна.
Докато се пекът, пригответе крема, според указанията на опаковката.
Извадете бутерките, когато са готови, и ги оставете да изстинат, а след това разрежете с нож 10 от парчетата на две. Останалите две парчета ги натрошете с ръце в чиния, те ще се използват за украса.
Взимате всяка разрязана половинка и с помощта на лъжица слагате от крема (три пълни супени лъжици).
Захлупвате всяко парче с половинката му. С останалия крем намазвате на тънък слой горната част на получените пълнени бутерки и ги оваляте в натрошените бутерки в чинията. Поръсвате с пудрата захар и готово.