Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Печен сафрид

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 4
(базиран на 6 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Рибата се почиства и се накисва за десетина минути в смес от вино, оцет и сол
  • 2 Дъното на тава се постила с хартия за печене, която се намазва с олио
  • 3 Рибките се подреждат в тавата и се поливат с останалото олио
  • 4 Пекат се в силно загрята фурна (250 С), докато станат хрупкави
  • 5 Поднасят се с резенчета лимон, като мезе към бира.
продукти
16 гр.сафрид
50 с.л.оцет
1 ч.л.сол
1 бр.лимон
50 млолио
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...