Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пиле с лук

Пиле с лук
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете обезкостеното пиле на 8 порции. Сгорещете олиото в дълбок тиган и запържете добре пилешкото месо от всички страни.

  • 2

    Извадете го от тигана и го подправете със сол и пипер. Обелете дребния лук и нарежете главите лук. Почистете и нарежете морковите.

  • 3

    Рззтопете маслото в тигана, запържете лука и морковите и подправете с мащерка, сол и пипер на вкус. Върнете месото в тигана заедно с дафиновите листа, захлупете и задушавайте 15-20 минути.

  • 4

    Добавете сметаната в последния момент и разбъркайте добре да се сгорещи.

  • 5

    Сервирайте пилето с варени картофи с маслен сос.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Факторите на човешкия живот са пет: раждане, храна, сън, любов и смърт." Е.М.Форстър, английски новелист  
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...