Нарежете месото на 4 парчета. Начукайте го на тънко и овкусете със сол и черен пипер. От кашкавала отрежете 4 тънки парчета.
Направете джобчета, като в единия край на всяко парче месо сложите парче шунка, парче кашкавал и парче пушено сирене. Затворете джобчетата и оваляйте в брашно.
Разбийте яйцето, в блендер натрошете корнфлейкса и го смесете с галетата. Всяко джобче потопете първо в яйцето, а след това в сместа от галета и корнфлейкс. Оставете така за 10 минути.
В тиган сгорещете 50 г масло и изпържете равномерно от двете страни джобчетата. Извадете в тавичка.
За соса бешамел - запържете 2 с.л. брашно с останалото масло (50 г). Към тях добавете сгорещеното мляко, разбъркайте добре и добавете предварително разбитите жълтъци. Оставете да ври 2-3 минути, овкусете готовия сос с индийско орехче, сол и черен пипер.
Настържете останалия кашкавал. Залейте джобчетата със соса и поръсете с настъргания кашкавал. Печете в предварително загрята на 200 С фурна около 20 минути.