Маята, солта и захарта се разтварят с 1/3 от водата. Прибавят се два белтъка леко разбити и се разрежда с останалата вода. Прави се „кладенче” от брашното, излива се сместа в него и се меси средно меко тесто. Покрива се с кърпа и се оставя да втаса на топло.
След като удвои обема си, от тестото се отделя топка колкото ябълка, а останалото тесто се разточва на лист с дебелина около 1.5 см. Листа се намазва с разтопеното краве масло и се навива на руло. Навитото руло се усуква и издърпва като въже.
Рулото се нарязва на десетина парчета на триъгълници.
Кръгла тава се подмазва с мазнина. В средата се поставя отделената топка и около нея се подреждат тригълниците с върха към топката на разстояние един от друг на 2 см. Отново се оставя да втаса 30 минути.
Жълтъците се разбиват и с четка се намазва питката. Пече се в зарята фурна на 220 ⁰С около 40 мин. След изваждане се завива с кърпа и се оставя за 15 мин.