Към месото се прибавят 1 глава лук и магданоза, нарязани на ситно, яйцето, червения пипер и солта.
От сместа се оформят 12 кюфтета, които се овалват в брашно и се изпържват в маслото и част от олиото.
Останалият лук се нарязва на ситно, посолява се, наръсва се с брашно и се пържи до златисто в останалото олио.
В същата мазнина се изпържват и картофите, нарязани на филии. Изваждат се, отцеждат се и се смесват с изпържения лук.
Сместа се посолява и се разделя на две половини.
В намазнена тава се слага едната половина от сместа, върху нея се нареждат изпържените кюфтета и се покриват с втората половина лук и картофи.
Ястието се наръсва обилно с настърган кашкавал и се слага в гореща фурна за 8-10 минути.