Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско филе с арманяк

Свинско филе с арманяк
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Обелете лука и го нарежете много на ситно, после го запържете със 100 г краве масло.

  • 2

    Добавете 3 с.л. бренди Арманяк, сипете на тънка струйка сметаната и оставете соса да къкри, докато стане гъст и гладък. Захлупете го и го оставете настрана.

  • 3

    Поръсете филетата със сол и пипер и ги запържете в останалото масло. Добавете малко мащерка, захлупете и задушете за 12 минути. Обърнете на 6-та минута. 

  • 4

    Когато филетата са готови, увийте ги с фолио. Оберете от тигана излишната мазнина от месото и сипете 3 с.л. арманяк, добавете лучения сос, сгорещете го, доовкусете го и сложете още малко мащерка.

  • 5

    Нарежете месото на филийки и ги сервирайте в затоплено блюдо със соса. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Малки кашкавалени соленки :)
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!