Разбъркваме добре изварата, захарта, жълтъците, кокоса и нишестето.
С мокри ръце оформяме топчета и ги редим на разстояние по дъното на формата.
За тестото разбиваме жълтъците с 30гр. захар до побеляване, добавяме разтопения шоколад, брашното, нишестето, бакпулвера, солта и какаото.
Отделно разбиваме белтъците на сняг с 30гр. захар.
Прибавяме белтъците към жълтъчната смес, като бъркаме в една посока.
Изливаме полученото тесто върху кокосовите топчета и печем сладкиша на умерена фурна около 30 мин.
За глазурата смесваме млякото, захарта, маслото и шоколада и сгъстяваме леко на слаб котлон.
Заливаме охладения сладкиш. Украсяваме с банан и настърган шоколад.