Сложете нарязаното на парчета свинско в купа, поръсете с малко сол и захар, соев сос на вкус. Разбъркайте белтъка, намажете месото и оставете в хладилника за 1 час.
Загрейте 500 мл олио в дълбок съд за пържене. Оваляйте месото в нишесте и пържете за около 10 минути до покафеняване. Извадете и оставете на домакинска хартия да се отцеди излишната мазнина.
Загрейте 1 лъжица олио в уок тиган на средна степен. Сложете нарязаните зеленчуци на жулиени и ги запържете. След това поръсете на вкус със сол и захар. Оставете настрани.
В голям тиган сложете водата, малко сол, останалата захар, оцета, кетчупа и соевия сос. Оставете да заври, ако стане прекалено гъсто, добавете малко вода.
Със соса залейте месото и зеленчуците. Сервирайте на канапе от бял ориз.