Загрейте олиото в тиган с дълбоко дъно. Когато започне да пуши (трябва да е изключително горещо), сложете телешките пържоли, овкусени със сол и пипер. Запържете за по около 2 минути на страна.
После извадете телешкото и сложете олиото и 1 с.л. масло. В тази мазнина запържете гъбите. Овкусете със сол и пипер и гответе, докато станат златисти.
Добавете доматения сос и започнете да бъркате, докато започне да се карамелизира (5-6 минути).
Добавете виното, оставете да заври, после прибавете и бульона и намалете котлона на среден огън. Върнете телешките пържоли и гответе по още 4-5 минути на страна.
Точно преди сервиране, извадете пържолите, а в соса добавете останалото масло и риган. Бъркайте, докато маслото се разтопи и полейте върху пържолите.