За тестото - 250 грама масло и 300 грама брашно, 2 щипки бакпулвер, 1 щипка сол и 3-4 с.л. вода.
Изсипвайте брашното постепенно, докато стане меко тесто, ако се налага, добавете още малко брашно. Оставя се за 30 мин. в хладилника.
След като се охлади, се оформят 4-5 топчета, разточват се на кори и се надупчват с вилица.
Пекат се за 5-6- минути в тортена форма.
Сварява се крем от 500 мл. прясно мляко, 2 яйца, 200 грама захар, 2 с.л. с връх брашно и ванилия.
Отделно се разбива 250 гр. масло и се съединява със млечния крем.
Реди се тортата ред кора ред крем. Отгоре се намазма с крем.
След като изстине, се поръсва с натрошена кора или с бисквити.