Ягодите се измиват и почистват. 100 г бял шоколад се разтапят на водна баня. В него се потапят ягодите (една по една) и се оставят, докато шоколадът стегне.
Бисквитите се смилат в кухненски робот заедно с маслото. Сместа се изсипва във форма за торта с отлепящо се дъно и собре се разпределя по дъното.
* Под кокос имаме предвид кубчета сушен кокос.
Захарта, сметана и киселото мляко се разбиват на крем. Към тях се добавят кубчетата сушен кокос и се разбърква.
* Количеството захар може да се увеличи, ако предпочитате по-сладки десерти.
Желатинът се разтваря според указанията на опаковката и се изсипва в крема. Сместа се разбърква и се излива върху бисквитения блат в тортената форма.
Оставя се да стегне няколко часа. След това се залива с 200 г разтопен шоколад, отгоре се подреждат ягодите и се оставя за 4-6 часа да стегне напълно.