Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Люти чушлета а ла Светла

5
Люти чушлета а ла Светла
Източник: Светла Иванова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    "Пукаме" чушлетата на горещ сух тиган и още горещи ги нареждаме в буркан. Между редовете нареждаме нарязани на ситно чесън и магданоз.

  • 2

    Кипваме маринатата от останалите продукти. Ако е много силна, разреждаме с малко вода.

     

  • 3

    Заливаме чушлетата с горещата марината и затваряме буркана, когато е с винт веднага.

     

продукти
Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
тихомира илиева
02.10.2013 | 09:03
Отговор на коментар #3 от zvetanka ivanova:
Те са и полезни.
4
тихомира илиева
02.10.2013 | 09:02
Обичам люти чушлета.
3
zvetanka ivanova
01.10.2013 | 09:24
Отговор на коментар #1 от Пламена Недялкова:
Тази е една от добрите рецепти за люти чушлета.
2
zvetanka ivanova
01.10.2013 | 09:23
И аз ги приготвям по този начин.
1
Много обичам люти чушлета и ще си приготвя тези.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Факторите на човешкия живот са пет: раждане, храна, сън, любов и смърт." Е.М.Форстър, английски новелист  
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Зелник, ама най-лесният на света!
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...