В купа смесете натрошените бисквити, маслото и 3 с.л. захар.
Изсипете сместа във форма с диаметър 22 см. и притиснете по дъното и страните, за да се оформи блат.
В тенджера сложете малините (замразени), 2 с.л. захар, царевичното нишесте и водата.
Оставете да кипне и варете 5 минути, или докато сместа се сгъсти.
Прецедете малиновата смес през сито, за да се махнат семките.
Загрейте фурната на 165 С.
Разтопете на водна баня белия шоколад.
В дълбока купа разбийте добре крема сиренето и половин ч.ч. захар.
Добавяйте и яйцата едно по едно в сместа.
Сложете ванилията, разтопения шоколад и течната сметана.
Изсипете половината от сместа върху бисквитения блат. Залейте го с 3 с.л. от малиновия сос.
Добавете и останалата част от сместа и отново залейте с 3 с.л. от малиновия сос.
С върха на нож размажете сместа, за да се получи мраморен ефект.
Печете около 60 минути. Оставете го да се охлади за 8 часа и накрая го залейте с останалата част от малиновия сос.