Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Японска пухкава торта

Японска пухкава торта
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Включете фурната на 180 С. Пригответе си форма за торта, застлана с хартия за печене. Пресейте брашното 2 пъти. 

  • 2

    В купичка сложете млякото и маслото и ги сложете в микровълновата, докато маслото не се стопи. 

  • 3

    С телена бъркалка разбийте леко яйцата със захарта. После ги сложете на водна баня и продължете да разбивате. 

  • 4

    Продължете разбиването с миксер. Когато сместа стане на гъста пяна, добавете брашното, пресявайки го още веднъж. 

  • 5

    С шпатула размесете брашното в яйчената смес. Добавете и маслото. Изсипете сместта във формата и печете 20-25 минути. 

  • 6

    Оставете да се охлади около 15-тина минути и след това извадете от формата. 

  • 7

    * По желание декорирайте с бита сметана и пресни плодове. 

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Зелник, ама най-лесният на света!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...