Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Коблер с праскови

7
Коблер с праскови
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:десерт
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Разтопете маслото директно в тавата (с приблизителни размери 20x30 см).

  • 2

    Смесете брашното, захарта (1 ч.ч.), бакпулвера и солта.

  • 3

    Добавете млякото (непълна ч.ч., със стайна температура), докато разбърквате постоянно.

  • 4

    Изсипете сместа равномерно в тавичката.

  • 5

    Смесете прасковите (oтцедени от компот), останалата захар и подправките и разпределете върху тестото, без да разбърквате.

  • 6

    Запечете за 35-45 минути на 170 С, докато тестото хване златиста коричка.

  • 7

    Поднесете коблера топъл със сладолед.

Коментари(7)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
7
elena atanasova
23.05.2014 | 10:34
Отговор на коментар #5 от vili deneva:
И мен ме съблазни.
6
elena atanasova
23.05.2014 | 10:34
Ще приготвя този сладкиш.
5
vili deneva
22.05.2014 | 15:11
Много добре се е получил сладкиша.
4
poli asenova
22.05.2014 | 10:12
Отговор на коментар #2 от Petko Dragnev:
Въпрос на вкус.
3
stefaniika koleva
21.05.2014 | 21:06
Ще се пробва този сладкиш.
2
Petko Dragnev
21.05.2014 | 17:46
Може ли с други плодове?
1
Ralica Hristova
21.05.2014 | 15:56
страхотен сладкиш често го приготвям
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Леле, какво му мислим на това руло
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...