Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Сарми с чукан зрял фасул

Сарми с чукан зрял фасул
Източник: sxc.hu
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3.7
(базиран на 9 отзива)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    "Разфасовайте" зелката на отделни листа, като изрежете твърдите им части.

  • 2

    Счукайте в хаванче предварително навлажненият фасул.

  • 3

    Залейте с 4 чаени чаши вряща вода и го оставете да ври, докато набъбне.

  • 4

    Направете запръжка от лука и олио, овкусете със стрита чубрица, червен пипер, черен пипер и сол на вкус.

  • 5

    След това разбъркайте с фасула.

  • 6

    С така приготвната плънка, завийте сарми и ги залейте със зелев сок и вода по равни части.

  • 7

    След това ги сложете да се сварят на умерен огън.

  • 8

    Поднесете ги топли или студени според вкуса.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!