Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Солена торта с праз

3
Солена торта с праз
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3.7
(базиран на 3 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    След като корите омекнат на стайна температура, покрийте с една дъното на кръгла тава, предварително намазнена и набрашнена

  • 2

    Почистете и измийте праза

  • 3

    Нарежете го на парченца и го сложете в топлото масло

  • 4

    Посолете и поръсете с черен пипер

  • 5

    Отделно разбийте яйцата заедно със сметаната и натрошеното сирене

  • 6

    Нареждайте и ръсете корите с двете смеси

  • 7

    Най-горната напръскайте с масло

  • 8

    Предварително затоплете фурната до 220 градуса и печете тортата 25 минути

  • 9

    Сервирайте я топла и пръхкава.

продукти
Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
Silviq Milenova
22.04.2013 | 13:55
Отговор на коментар #2 от Анелия Петрова:
И аз много ги обичам! :) тази рецепта задължително ще я пробвам!
2
Анелия Петрова
27.11.2012 | 13:49
Много обичам всякакви тестени изделия с праз лук.Най - любим ми е лучника
1
Qna Kirkova
26.11.2012 | 13:48
Тази рецепта ще се изпробва,допада ми!
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Лесни бутерки с подправки
    20 мин.
  • Пилешко със зеленчуци на фурна
    30 мин.
  • Млечен десерт за 0 време
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Тази фокача е просто разкошна!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...