За крема:В тенджерa сипваме 800мл. от прясното мляко,маслото, захартa, сока на една мандарина и ванилията. Оставяме гина котлона да заврат.
Разбиваме яйцата в купа с останалите 200 мл. мляко и брашното.
Тази смес изсипваме на тънка струйка при заврялото мляко и бъркаме непрекъсното, докато се сгъсти.
Махаме от котлона и оставяме леко да се охлади, като преди това разделяме на две.
В едната част добавяме пресятото какао и разбъркваме до хомогенна смес.
Бутер тестото разгръщаме и разточваме съвсем леко - само в едната посока.
Мажем половината с неоцветения крем, слагаме парчета мандарини, като оформяме редчета и загръщаме с ненамазаната част на тестото.
Защипваме добре краищата и режем на парчета покрай мандарините.
Не се притеснявайте че от разреза отстрани на парчетата ще се вижда крема или мандарините.
Слагаме в тава с хартия за печене, намазваме с жълтък и печем 30 минути на 200 градуса.
Охлаждаме леко и поливаме с какаовия или неоцветения крем, ако е останало.
Препоръчвам тези бутер еклерчета, защото са уникално вкусни и много сладки!